Heia Heia alle fine folk. Jeg lever og ånder og jobber og løper og strikker på. Sjøl om jeg er altfor dårlig på, å blogge ned og dokumentere, det jeg driver med. Instagram går kjappere og er blitt den dagligdagse sosiale kommunikasjonsmetode jeg for tiden driver med. Nå har jeg imidlertid planer om å bli litt flinkere til å oppdatere bloggene. (-så får vi se hvor lenge det varer-he he..)
Ja Ja nok om det. På insta er det mye inspirasjon å finne, både når det gjelder det ene og det andre.
Ida Marcussens treningsbrød for eksempel, fikk jeg oppskrift på der inne, og var ikke sen om å prøve.
Brødet smaker godt og var forholdsvis enkelt og fort gjort, alle ingrediensene ble rørt sammen på kvelden og fikk stå kjølig til neste morgen, så var det bare å øse opp i to former og steke en times tid, mens vi ordnet oss for dagen, og vips fikk vi fersk og nydelig brød som mettet godt i magen.
Ja Ja nok om det. På insta er det mye inspirasjon å finne, både når det gjelder det ene og det andre.
Ida Marcussens treningsbrød for eksempel, fikk jeg oppskrift på der inne, og var ikke sen om å prøve.
Brødet smaker godt og var forholdsvis enkelt og fort gjort, alle ingrediensene ble rørt sammen på kvelden og fikk stå kjølig til neste morgen, så var det bare å øse opp i to former og steke en times tid, mens vi ordnet oss for dagen, og vips fikk vi fersk og nydelig brød som mettet godt i magen.
OPPSKRIFTEN-slik jeg gjorde:
1 banan -most med gaffel
135g (2 stk.) revet gulrot
5 dl skummet kulturmelk
1 ts salt
2 egg -sammenpisket med gaffel
Rør sammen og tilsett så de tørre ingrediensene som er blandet sammen i egen bolle:
420g sammalt speltmel
75g havregryn
65g havrekli
60g linfrø
50g grovt hakkede valnøtter
1 ts natron
(pluss pittelitt bakepulver ca. 1/2 ts- som kan sløyfes)
Alt blandes sammen og settes i kjøleskap natten over. Røren fordeles i to brødformer, og stekes ved ca. 175 grader varmluft eller 190-200grader vanlig stekeovn i en time.
Velbekomme:-)
Kommentarer