Usant Sunt, Sant og Usunt

Eller var det omvendt? Eller kanskje ikke?
Se bare her:
For et deilig hamburgerbrød eller hva? Visste jeg ikke bedre, kunne jeg faktisk ha funnet på å sette tennene i det der. Litt tørt kanskje, men det fikser man lett ved å varme det en skvett, ja ja ikke skvett akkurat, men i ovnen eller brødristeren gjør det seg godt. Eller på bålet, når man skal grille påskepølsa si.

Hvis nå ikke det hadde vært slik, at nettopp dette brødet har ligget godt innepakket i plastposen sin i romtemperatur i minst seks uker til ende. Like fint, så kan det vel ligge noen uker til? Ingen mugg å finne noe sted, og hvorfor det?

Stappfullt av kunstige tilsetningsstoffer er det, og slik er det med mye mat vi i butikken får kjøpt. Skrekk og gru, hva man kan finne på å ha i seg nesten uten at man tenker på det. Og det verste er nesten komisk, akkurat dette hamburgerbrødet påberoper seg i følge emballasjen å være ekstra bra for helsa, fiberrikt, grovt og med minimalt med sukker som det er. Takke meg til disse:
Bakt med omsorg og kjærlighet av rene råvarer uten en eneste E. Og blir de liggende, så mugner de. Det er et sunnhetstegn!

Kommentarer

Du er ei kreativ og flott dame som deler så raust av deg selv!
Ja og her inne var det mye bra for meg som har Diabetes-2 og som trenger påfyll av noen sunnere altærnativer på oppskriftsfronten.Så takk for fine alternativer følgerdeg her også jeg:))))
Ønsker deg fine vår og påskedager!!