Feskkak -heimlaga ja- det er slett ikke vanskelig!

Heimlaga fiskekaker er faktisk ikke noe verre å smekke i hop enn kjøttkaker, -altså-bare så det er sagt, det er faktisk ganske raskt og godt og man trenger ikke gjøre det så vanskelig, men fisk må du ha, gjerne torsk eller sei, men fiskekaker kan man jo lage av all slags fisk om man vil
sørg bare for å rense den for bein og skinn, legg så filèten inn i en foodprocessor/kjøkkenmaskin, kjør så på med et par egg, en melkeskvett og littegrann mel, smak til med salt og pepper, det er faktisk ikke verre enn det, justères med nevnte ingredienser til passe konsistens, farsen eller deigen skal være litt fast slik at den henger i hop og kan formes med ei skei. La den stå noen minutter så den får sette seg, og så er det bare å steke i veg, men godt smør og løk i stekepanna si, så har du en lekker middagsspis, og du vet alt som er inni. Disse har fått seg litt gressløk i, men her er det bare å prøve og smake seg fram. LYKKE TIL og god Fredag, -ønskes alle mann, 
-så er det i allefall ikke maten det skal stå på! 

Kommentarer