270 g smør
300 g mørk Sjokolade
6 egg
4 dl sukker
4 dl mel
1 ts vaniljesukker
2 ts bakepulver
Valnøtter 170 g
Smelt Sjokoladen i smøret ved svak varme. Pisk egg og sukker til eggedosis. Rør sammen mel, vaniljesukker og bakepulver og ha det vekslesvis i eggedosisen med den smeltede sjokoladen og smøret. Hell røren i en smurt og strødd, eller bakepapirkledt stor langpanne og strø over grovt hakkede valnøtter. Stek ved 160/180 gr. i ca. 35 minutter.
Avkjøl i formen og strø over siktet melis før servering.
Velbekomme!
Smelt Sjokoladen i smøret ved svak varme. Pisk egg og sukker til eggedosis. Rør sammen mel, vaniljesukker og bakepulver og ha det vekslesvis i eggedosisen med den smeltede sjokoladen og smøret. Hell røren i en smurt og strødd, eller bakepapirkledt stor langpanne og strø over grovt hakkede valnøtter. Stek ved 160/180 gr. i ca. 35 minutter.
Avkjøl i formen og strø over siktet melis før servering.
Velbekomme!
Kommentarer
-denne ble i allfall både saftig og god og ikke så klissete som brownies kanskje skal være. Saftig kakekonsistens med mye sjokoladesmak. Vi brukte en blanding av mørk og lys kokesjokolade.