Ingen sak å smekke i hop ei eplekake i en fei.
Her har vi tilsatt havregryn og det må jeg si,gjorde seg ypperlig.
Kaka kan dessuten fungere utmerket som farsdagskake om du vil;
Bare å Kline til!
Bare å Kline til!
Vil du gjøre affæren en smule mer feststemt
serverer du is eller pisket krem til.
serverer du is eller pisket krem til.
250g smør 250g sukker
6 egg
100g havregryn 250g mel 2 ts vaniljesukker 2 ts bakepulver
4-6 epler
En neve mandler Kanel Perlesukker
Smør og sukker røres hvitt. Rør inn eggene, ett og ett. Bland sammen det tørre og rør det inn til slutt.
Kle ei langpanne med bakepapir og fordel røra i. Skyll epler og del dem i biter eller tynne skiver som stikkes ned i kakedeigen. Strø over kanel, grovt hakkede mandler og perlesukker.Stek kaka midt i ovnen ved 180 grader ca. 30 minutter.
Velbekomme Lykke Til & God Helg:-)
Kommentarer