Rabarbratid


Rabarbra som egentlig er en grønnsak,
men som oftest blir benyttet som frukt
er lettdyrket og trives stort sett overalt.


Rabarbra er kalorifattig og inneholder
A-, B- og C-vitaminer,
kalium, kalsium, jern og magnesium.

Mange bærer på barndomsminner
om rå rabarbrastilker dyppet i sukker
en varm sommerdag,
eller rabarbragrøt med fløte og melk,
-synes nesten jeg hører humlene surre
og kjenner myggen bite bare ved tanken


Eller hva med

Eller som her
en herlig forfriskende
styrkende rabarbrasmoothie


Laget av:

1 eple
1-2 stilker rabarbra
1 dl tranebærjuice
1 ts flytende honning


Rens og del opp eple og rabarbra
Tilsett tranebærjuice og honning
Kjør 2-3 minutter i foodprocessor
Pynt med sitronmelisse


NYT med god samvittighet!

Kommentarer