Scrambled Eggs -en eggende reise fra hånd til munn

scrambled eggs

er et engelsk ord jeg liker så godt
høres liksom så spennende ut
det er noe med klangen som gjør
at det høres veldig mye bedre ut
enn eggerøre eller omelett

man tager altså kun noen egg
omtrent 1-2 per person
og rører dem lett sammen
med en melk- eller fløteskvett
ørlite salt og pepper


stekes langsomt ved svak til middels varme
i stekepanne med litt smør
eller baconfett hvis man for eksempel har 
brunet litt av det i panna først


Vendes bare helt forsiktig nå og da
etterhvert som eggemassen stivner i stekepanna
danderes helt til slutt med litt gressløk

nam nam nydelig



Kommentarer

Maria sa…
Scrambled eggs äter jag till frukost nästan varje dag. Det är sååå gott. Igår hade jag rökt lax till också, mums :)

Härliga bilder på dina "skramlade ägg" som jag brukar säga på lite svengelska sådär :)

Ha en fin kväll!
Kram Maria