LettVintPavLova nammmanam

LettVintPavlova: nammenamenam
nam nam nam


masse deilig frisk frukt
på marengsbunn med krem

oppskriften min er stor og fin

6 eggehviter
2 dl sukker
2 ts maizenna
1 ts eddik

har begrenset sukkermendgen betraktelig
utfra det som normalt er uten at smaken
det minste forringet er, faktisk enda bedre


det jeg lurte litt på var om jeg ikke skulle latt alt blitt pisket
sammen samtidig om det hadde gjort noen forskjell 
å tilsette maizenaen og edikken først når
eggehvitesukkermassen var blitt helt stiv
eller om det ville vært lurt å bare piske hvitene først
eller om man rett og slett kunne klart seg med
kun eggehviter og sukker for det tror jeg nemlig
hadde blitt enda litt bedre nammelig

her er foressten linker til 
andre Pavlovaer enn min:



i de fleste oppskrifter står 
at den skal steke en times tid
min måtte stå i to timer for å
bli sprø og fin så vet du det
på etthundrede og førti grader
etterpå er det bare å fylle på med
krem i en eller annen ønsket variant og
deretter klasje på haugevis 
med frukt og bær og sånt



skynder meg å sette på kaffen jeg nå

for pavlovaen bør ikke stå så
altfor lenge før den spises 

GAP OPP !!!


og velbekomme
med dagens nykokte
kaffekopp

og en frisk og deilig søndag
til verdens beste lesere






Kommentarer

Å-den må jeg prøve til bursdagen min om et par uker!Liker ikke å feire,men andre har satt i gang noe,så da må jeg jo dit!;-)