LettVintPavlova: nammenamenam
nam nam nam
masse deilig frisk frukt
på marengsbunn med krem
oppskriften min er stor og fin
6 eggehviter
2 dl sukker
2 ts maizenna
1 ts eddik
har begrenset sukkermendgen betraktelig
utfra det som normalt er uten at smaken
det minste forringet er, faktisk enda bedre
det jeg lurte litt på var om jeg ikke skulle latt alt blitt pisket
sammen samtidig om det hadde gjort noen forskjell
å tilsette maizenaen og edikken først når
eggehvitesukkermassen var blitt helt stiv
eller om det ville vært lurt å bare piske hvitene først
eller om man rett og slett kunne klart seg med
kun eggehviter og sukker for det tror jeg nemlig
hadde blitt enda litt bedre nammelig
her er foressten linker til
andre Pavlovaer enn min:
i de fleste oppskrifter står
at den skal steke en times tid
min måtte stå i to timer for å
bli sprø og fin så vet du det
på etthundrede og førti grader
etterpå er det bare å fylle på med
krem i en eller annen ønsket variant og
deretter klasje på haugevis
med frukt og bær og sånt
skynder meg å sette på kaffen jeg nå
for pavlovaen bør ikke stå så
altfor lenge før den spises
GAP OPP !!!
og velbekomme
med dagens nykokte
kaffekopp
og en frisk og deilig søndag
til verdens beste lesere
Kommentarer