tror du det er vanskelig å lage brunsaus helt fra
bunnen av? Det er det nemlig ikke, det tar faktisk ikke
så veldig mye mer eller lenger tid enn å røre ut en posesaus
og dessuten smaker det mye mer fortreffelig med skikkelig
brunsausjevning spesielt hvis man er så heldig å ha
og kunne slå litt sjy fra direkte fra søndagssteken
bunnen av? Det er det nemlig ikke, det tar faktisk ikke
så veldig mye mer eller lenger tid enn å røre ut en posesaus
og dessuten smaker det mye mer fortreffelig med skikkelig
brunsausjevning spesielt hvis man er så heldig å ha
og kunne slå litt sjy fra direkte fra søndagssteken
Man Tager altså Først og Fremst
og smelter litt smør i en kjele
ei spiseskje eller to alt ettersom
så rører man litt hvetemel inn
omtrent samme mengde
og rører og rører slik at intet blir brent
på middels varme til jevningen er brun
uhhmmmm..
-kjenn så godt som det lukter
nå skal du røre inn sjyen fra søndagssteken
eller i mangel av en sånn; vann med litt buljong
så er det bare å koke opp og røre
og smake som seg hør og bør og la seg behage
og tilsette kanskje litt pepper og om ikke
sjyen er for fet kan man tillate seg å helle i en
fløteskvett alt etter hva slags brunsaus
man egentlig behøver
LYKKE TIL
Kommentarer
Fast jag är inte så bra på att göra sådan sås, men kanske kan lära mig nu när jag fått tips från dig :)
Ha en riktigt bra dag!
Kram Maria