Ovnsbakt Torskefilèt

Ovnsbakt Torskefilèt er deilig middagsmat Det
rett og slett i en fei når man heimkommer ganske lei
og ikke riktig vet hva man skal servere til mat

Om fisken er frossen eller tint
går det faktisk ganske kjapt og fint
Man legger den bare på et ildfast fat 
og så; strør man litt salt og pepper på


Ettersom fisken min er både frossen, kald og hard
og stikker litt utom kanten her så pakker vi den ganske 
enkelt inn i litt aluminiumsfolie så steker den seg god og fin 
i ovnen ved cirka 180 til 200 grader en drøy halvtimes tid 

imens man koker og gjør klart

Poteter og Babygulrøtter kjempesmart
også å skrelle og servere noen rå
smaker ofte bedre for de små


-og så, tager man og varmer på
en bearnaisesausrest fra i går


Det var dagens Middagstips
Spiser du Fisk Så Blir du Frisk

-det er jo tross alt "kjøttfri mandag"

Kommentarer