Kåre får Fjær og Mor prøver seg på Ski

Du verden som Dagene flyr og at undertegnede nesten skyr; -pc og slikt -vet ikke helt hvorfor -det bare ble slik! Men her skal du I det minste få en liten rapport siden sist: Kyllingen Kåre og hans 7 Søsken har jammen begynt nå, å få fjær, i tillegg til små vinger som de øver seg på, å fly med, nesten så de tror at de greier det, selv har de iallefall veldig troen på det! Tenk å Kunne hatt en slik tro på seg selv når man forsøker seg på ting man ikke kan; -da hadde vi nok alle mann, -mestret både det ene og det andre, både det som tenkes og ikke tenkes kan.
Ellers har det her i Bygda vært Arrangert Barnelagsstemne og det finns vel ikke noe artigere å være med på for danseglade unger i alle aldre. Trøtte, glade og slitne etter helga var det om å gjøre å putte dem i seng ja, etter en skikkelig dugelig porsjon havregrynsstekt vaffelkveldsmat, Og Takk til alle som har vært med på å gjøre dette mulig, og tusen hjertelig takk også til Værgudene som sørget for en fantastisk oppvisning under hovedstemnet, for det var slett ingen selvfølge at sola skulle kikke frem og vinden tie still uten å friste småbiterne som snart begynner å stikke oss igjen... 
Så har mor sjøl vært ute på rulleskivift, sommerens første skitur på hjul er litt sånn Bambi på Glattisen hi hi og jammen gikk det som det måtte gå trynings på asfalt slo leggene både gule røde og blå, og da hadde det vært herlig å hatt bare litt av kyllingen Kåres overmodige flygebitt.. -hytt, -tro på seg selv gemytt!!!
Hå hå , -ja, eller som Dattera sa: "Du må jo herdes litt, når du driver med risikosport !!!"
Ho Ho -det var jommen noe til trøstens ord- for en middelaldrenede mor, som no klart og tydelig skal trene seg på nedoverbakker med rulleskia på!!! (tror vi på det?? he he..?)

Ha en fin mandag og ei bra uke med kaffekos i snøføyka mens uteskoene tørker seg ute ja ...
( du tror det kanskje ikke men jeg så faktisk at det i dag morges kom en snøhjeling riktig så frekk og from
-mulig det var store hvite blomsterpollen, men det var virkelig ikke det det så og kjentes ut som)

Kommentarer