JA, -jeg er ei KJÆRRING!!!

Syns du kjærring eller kjerring er et skjellsord? Har du bilder i hodet på hva ei kjerring er, som du ikke liker å assosiere deg med? I så fall; hvorfor det? Er det kanskje det samme som at du helst ikke vil bli, eldre enn tjueni???

Er du ung og pen og vellykket trenger du ikke lese videre, er du derimot utslitt og lei med en kropp som endrer seg i takt med tidens tann, og ferdig med å føde planlagte barn, og i tillegg innser at livet suser forbi uten at du får gjort noe av det du vil, da kan du lese litt mer, så kanskje du får kjenne på at vi er fler, og at du slett ikke er alene med, å slite deg fordervet, -he he, -ja jeg må faktisk le, for vi kjærringer er ikke fler enn at vi kanskje skal begynne å spille litt på lag, i stedet for å bære nag, til andre som vi tror og mener at vi ser, er mye mer, fantastiske enn det vi selv er. Det er normalt å å kjenne seg utilstrekkelig, det er normalt å føle at man ikke duger til det man vil, det er normalt at kroppen endrer seg i takt med tiden, det er normalt å føle sinne, sorg og savn, kanskje uten at man vet hvorfor det engang, og derfor ikke skjønner selv hva som skal til for å kjenne seg vel.
Enkelt da kanskje å skylde på andre, eller forsøke å finne noe negativt å si, om de, som tilsynelatende fikser sitt gode liv, helt og aldeles fantastisk.


Akkurat det er kanskje det mest negative med å være ei kjærring; sutre, sjefe , krangle, kritisere.
Ha ha; -Ja! Men hvis du snur det litt på hodet da, og velger å se kjærringa fra den andre sida er det kanskje i bunn og grunn litt slik, at ei kjærring kan faktisk ha en dårlig dag, med en kropp som er i ulag, og ellers vil jeg si at det er positivt å bry seg om og med, andre, og gi omsorg til, og ta ansvar for, delegere, argumentere, og sågar gi motstand til og bidra med at flere får utvide sitt perspektiv og horisont, ved å se saker og ting fra flere sider enn bare en, og i tillegg tore å si det høyt!  Så Hipp Hurra for Kjerringa,
Hun er både god å bra å Ha! Yes og Ja;
Jeg er ei skikkelig Kjerring og nå skal jeg jammen reise a....

Flotters Mandag til alle Kjærringer i dette Land:-)

Kommentarer

Unknown sa…
Haha. Dette var det eg trengde i dag med ein bedriten rygg og og ellers ein kropp som skriker: Utsleten, gammal kjerring! Takk afor at du fekk meg til å smile :D
Tovepia sa…
Kjærring e langt i fra no skjellsord..og æ regne med at alle damer/kvinner/fruer er like sure og gretne som kjærringa..og forhåpentligvis like god...men tvile på det, da :))