ei skål ved spirer værsågod sunt og godt full av levende fin energi
friskt og godt og enkelt og artig å lage sjøl på kjøkkenbenken din
Dette er Mungbønner, de er de aller enkleste å få til
DAG 1: 1 ss mungbønner legges i bløt natta over |
DAG 2: bønnene skylles og legges i spirebrett, -pose eller -glass |
DAG 3: spirene skylles et par ganger daglig |
DAG 4: skylles et par ganger daglig |
DAG 5: spiseklar og skylles et par ganger daglig |
DAG 6: ferdige spirer som ikke blir spist skylles og settes kjølig, gjerne i boks med rist, Spirene holder seg flere dager i kjøleskap. |
Bruk Ferske Spirer til nesten all slags mat
gjerne alene eller i en frisk salat
putt spirer i suppa eller i wok
Smak deg Frem og Eksperimenter
både med kokkeleringen men også gjerne med fler
typer spirer som gir ulik smak Spirer du selv har du
nemlig alltid tilgang på friskt og grønt og skjønt
akkurat når du selv ønsker og vil og ungene
synes dette er stas og vil mer en gjerne hjelpe til
LYKKE TIL
bare prøv
Kommentarer