alltid Spiretid

ei skål ved spirer værsågod sunt og godt full av levende fin energi
friskt og godt og enkelt og artig å lage sjøl på kjøkkenbenken din

Dette er Mungbønner, de er de aller enkleste å få til 
DAG 1: 1 ss mungbønner legges i bløt natta over
DAG 2: bønnene skylles og legges i spirebrett, -pose eller -glass
DAG 3: spirene skylles et par ganger daglig
DAG 4: skylles et par ganger daglig
DAG 5: spiseklar og skylles et par ganger daglig
DAG 6: ferdige spirer som ikke blir spist skylles og settes kjølig,
gjerne i boks med rist, Spirene holder seg flere dager i kjøleskap.

Bruk Ferske Spirer til nesten all slags mat
gjerne alene eller i en frisk salat
putt spirer i suppa eller i wok 
Smak deg Frem og Eksperimenter
både med kokkeleringen men også gjerne med fler
typer spirer som gir ulik smak Spirer du selv har du
nemlig alltid tilgang på friskt og grønt og skjønt 
akkurat når du selv ønsker og vil og ungene 
synes dette er stas og vil mer en gjerne hjelpe til

LYKKE TIL
bare prøv

Kommentarer