Restegrateng

SuperEnkel Restegrateng, kjapp og god nok kvardagsmat, 
man tager hva man haver-pølse-kjøttkake-fiskerester gjerne 
men kanskje ikke blandet med pølsene og kjøttkaka da, -poenget 
var å tipse om en grei og likandes middagsrett som også barna kan like
kok opp litt makaroni- al dentè -you know- her mixe vi alt vi har 
også språk... -mengde må du nesten justere litt etter hvor mye du har av 
annet som skal puttes inn, samt hvor mange som skal spise av maten din

legg kokt makaroni lagvis i ei ildfast form, med middagsrester fra i går,
 eller en annen dag, -jeg hadde liggende ei hel kjøttpølse, og en rå blomkål
- pluss litt bacon som jeg puttet inn i restegratengen min...

legges lagvis med litt revet ost på toppen, og hell over 
egg- og melkeblanding-3-4 egg vispes sammen med en fløte- 
eller melke-skvett og helles over det hele slik at det nesten flyter litt, -
men for all del ikke over formen...  da .. ha ha ha-jaja
stekes så i stekeovn; -en 180-200 grader ca. 20-30min. 
Pass på og følg litt med så det ikke blir brent, men ta formen 
ut av ovnen og servèr når eggestanden er stivnet...

kokt potet-en liten salat og en skikkelig godt smør-klatt
VELBEKOMME- så trengs ikke mer:-)

Kommentarer