Årets Første Spjettur og 3 frittgående er heimkommet fra vinterfòr

Klatra ut av senga i otta, i dag, for å forsøke å kjøre på med ei rooolig laaaangøkt før hele huset våkna og krevde sitt, tror jeg må begynne å øve meg på å gjennomføre løpeturer på morgenen for å rekke å gjøre det jeg ellers skal, og muligens kanskje greie å kjøre ei og anna dobbeltøkt i løpet av sommeren, -ukene går nå litt for fort til årets gedigne løpemål, så slik kan man vel si at dagens tretimersspjettur var særdeles vellykket, spesiellt om man tenker at farten er direkte uvesentlig, når det gjelder å trene seg opp på å holde ut lenge, dessuten er det noe ganske annet å løpe i terrenget enn på hard asfalt.

Et snøbelte før toppen der beina sakk igjennom kan man med godviljen til kalle naturlig koordinasjon, ellers var det bare superherlig å løpe på snøkvite skaren... Det er vakkert å springe i fjellet, og fullt mulig å gå på ski enda, -bare så det er sagt. Bjørnespor til tross, -denne kjerringa har bestemt seg for IKKE å la bamsetrusselen skremme henne vekk fra terrenget; SÅ DET!!!

Ellers har vi i dag Hentet heim Hønene fra sin Vinterfòring, ei mindre enn det som ble levert ettersom den eneste navnløsa høna vi har fikk drypp!! og begynte å oppføre seg så fryktelig rart her tidligere i vinter, og av den grunn måtte få fri

Gammelhøna Rudi er i allefall på plass; -hun har faktisk hengt med helt fra starten,


Dattera til Rudi heter Linda, og her spankulerer hun rundtomkring, på plena vår som du ser enda ikke er direkte grønn

og her har vi selveste sjæfshøna; -Høna, heter hun og er hun,  og Høna er faktisk nemlig nesten dobbel så stor som alle de begge andre, -og legger derfor egg som er litt mer normale i størrelsen, enn de svarte, som er så svarte at de nesten er blå...  -høna ja, -ikke egga!

så var søndagen dokumentert, ja bortsett fra at vi har vaska vinduer i dag, noe som sporenstreks førte til at en Bjørkfink krasja rett inn ... ja ja... han kom seg heldigvis fort igjen...

PHU
søndager
altså

(du som jeg ser frem til at denne #Blogg100 er ferdig altså!)

Kommentarer