ferdig med tvangsinnlegg-sleng hit en brødblings!

er det bare slutt, liksom?
-slutt på daglige oppdateringer

sjølpålagte tvangsinnlegg
ettersom de hundrede dager
på rad, med ett blogginnlegg
kvar jævla dag..

er ferdig-ha ha!
jaja..

-kjentes plutselig nesten litt vemodig og trist, men vips kan vi slå et skikkelig slag for å ta vare på restemat i dag, det kjennes faktisk ganske BRA:

-små middagsrester som man nesten ikke riktig vet hva man skal gjøre med, går det utmerket godt an å stappe inni matpakken sin, bak deg gjerne noen grove "hamburgerbrød" som du rett og slett kan ha liggende, i fryseren, ferdig oppdelt, så tar du opp det du trenger og stapper inni det du haver for hånden- og klæsjer i hop og deler i to, så vips har du trylla fram en god og grei lunsj: dagens består av kvark-agurk-majones- og fjellfisk.


så hvis jeg mot formodning skulle komme inn i en skikkelig fin bakestim, en vakker dag, kan det nok være en sjanse for at det vanker ei brukbar brødoppskrift kanskje også snart, -enn så lenge finnes det noen her.... 
ellers er det jo bare å kjøre på med en ordinær brøddeig også da. Trenger jo virkelig ikke å gjøre det så vanskelig! Eller kanskje man kan lage seg sånne dagobertblingser- he he... bare å slenge hit en, for det skulle vel vært noe å sette tenna sine i, på sådan en dag.

satse på at Onsdagen ER grei med greie FoLk:-)

Kommentarer