Varsko Her; -EGOISMEN LENGE LEVE!!! -trollkjærringa er laus!

Sorry Sorry Sorry!!! hjælp hjælp hjælp: -trollkjærringa er laus!!!

Beklager på det sterkeste om noen føler seg tråkket på og tygd og slukt og spydd og spyttet ut, for i så fall, har du sikkert godt av det! -eller om du har godt av det, gidder du selvfølgelig ikke å bruke din dyrebare, ringe tid på å lese noe slikt, som en ubetydelig blogger med ytterst få lesere har skriblet ned, i ren og skjær protest, NÅ ER DET NOK!!! -derfor er en beklagelse helt på sin plass, og er du sart og skjør, så tror jeg rett og slett at du skal og bør gå ut av din dør og lukke øyne og ører og bare konsentrere deg om deg selv, god kveld!

Hipp Hurra for en Velstand, vi kan vralte og velte oss i, og digge oss sjøl noe vanvittig, jo mer vi fremmer oss selv og vårt fantastiske ego, jo større applaus, desto flere "likes", og beundrerskaren vokser noe uhorvelig!

Har du ikke skjønt det enda?, -at det som gjelder nå er å fremheve seg selv i sosiale medier,

ala:

"jeg er best!"
" jeg er rå!"
"se så flink jeg er nå!"
"jeg er vakker som få"

"se på kroppen min, er den ikke fin?
-og sterk og flott og supersunn og yes!!! og ja jeg er et fantastisk menneske hurra!!!! "

"Jeg fikser ALT, men tro bare ikke at jeg har hatt det lett, -neida, jeg har virkelig slitt, for den sixpacken der, og det utseende her, og det livet jeg lever nå, for før var jeg jo egentlig bare ei grå, -mus eller så, men se på meg nå! -jeg elsker å inspirere andre slik at de også kan nå sine mål!!!"

"(-og bli like flotte og fine og flinke som meg!)"

"Så bare kjør på, ta kontroll over livet ditt nå, så vil du kunne høste de vakreste frukter og leve livet til fulle og nyte hvert eneste sekund, for nytelsen er selve målet med livet! Nytelse og Lykke og Velstand, og alle lyster skal tilfredsstilles tvert og ungene må jo få gjøre som de vil, for vi skal jo kooooose oss noe grenseløst, og gjør du ikke det, så må du bare ta grep!!!!"


For følger du disse råd vil beundrerskaren bøye seg dypt ned i støvet og applaudere og digge deg og la seg til de grader imponere og inspirere, sier de, -men hei, hva med meg, eller deg, som ikke greier å henge helt med, vi som ikke er i stand til å gjøre, verken det ene eller andre? Vi som lever litt her og nå og som kanskje både bråker og krangler og sloss i det små, og som verken kan eller vil prioritere den ytre fasade, men snarere tenker i litt andre baner? Og hvorfor i svarteste granskauen får ikke mennesker som setter andre enn sitt eget fremst, minst like mye positiv applaus?? Hvorfor er det ikke interessant å sette medias søkelys på folk som virkelig har kvaliteter vi burde dyrke og satse framtida på? Mennesker som kanskje jobber i det små og, eller skjulte, mennesker som ikke fremmer seg selv men som heller fremhever andre?

Tenke litt på det, alle som er voksne i forhold til hvilke verdier vi ønsker å fremme for våre barn og barnebarn. Grunnlaget for fremtidas generasjon legges her og nå, og både DU og JEG har et ansvar å ta!


GOD HELG!

Kommentarer

Surresiri sa…
Spot on!
Se på meg. SE PÅ MEG!!
SE.
PÅ.
MEG.

Jeg er helt unik!
Jeg får til noe ingen andre gjør (i alle fall veldig få, eller i alle fall noe JEG ikke fikk til før)

For faen