Hva Skal vi ha til Middag i dag?

Kjent og mer eller mindre kjært spørsmål, man daglig kommer i kontakt med, er hva i all verden vi skal finne på til middag i dag?.
Inspirasjon å finne hos Kvardagskost
Mat må vi ha, hver eneste dag, og helst skal den være både velsmakende sunn og bra. Tenkte derfor å urfordre meg selv med enkle middagstips i forbindelse med den daglige blogginga, ett hundre dager på rad. Om jeg greier å finne på et tyvetalls ulike middagsretter er alt såre vel.

Ja, for da, kan vi jo faktisk få såpass med variasjon at vi etter å ha ett oss gjennom-la oss si enotyve retter, kan vi jo strengt tatt bare starte forfra igjen, eller hva?

Kriteriene er som følger:

* Middagene skal tilberedes med gode råvarer, halvfabrikata, frysevarer og hermetikk er lov.
* Rettene skal være enkle og raske å lage.
* Middagsrettene skal være varierte og inneha næringsstoffer som kroppen trenger.
* Porsjonene skal enkelt kunne justeres fra liten til stor husholdning.

Ok?

Da kjør vi enkle og gode middagstips:-)

Kom gjerne med innspill og forslag eller hiv deg på; -har du lyst har du lov!
For å få litt fart inspirasjon til planlegginga, tar vi en rask titt på gode matvettuge sider på nett:


BAMA

GODFISK

GODT.NO

MATPRAT

OPPLYSNINGSKONTORET FOR FRUKT OG GRØNT

TINE

-dette er kun et lite utvalg, det finnes haugevis av gode matblogger der ute, så det er altså bare å søke og lete og kikke seg rundt. Jeg ønsker først og fremst å samle en liten base for enkelt å kunne variere hverdagsrettene, de dagene hodet er fullt av bomull og fraværende overskudd og tankene befinner seg helt andre steder enn å planlegge hva vi skal ha til middag. Kanskje greier jeg også å overraske oss alle med noe nytt og spennende, som avviker litt fra den gamle mattralten.

Jeg lover ikke matinnlegg hver dag, men skal forsøke å samle sammen en variert middagsmeny, som senere kan settes sammen og gi oss alle variert kvardagskost gjennom flere uker.

-Hva skal du ha til middag i dag?


Kommentarer