hvordan dele av seg selv uten å brette ut livet sitt

Problemstillingen er åpenbar, tydelig og klar, men du så utfordrende det var...

Hvordan balanserer man best på ei line så stram, som handler om å dele av det vi kan, uten å tappe seg for energi, fordi man kanskje gikk i fella med å brette ut litt for my`....

Bloggformatet har klare fordeler slik, på mange vis kan man si og synliggjøre akkurat hva man vil, utfordringen er å skrive eller dele interessante nok ting.

Mange velger ett tema å fokusere på
Andre har ingen plan, -skriver mest av lyst fordi man må, vil eller kan
Å dele sin lidenskap, finne likesinnede med mulighet for å nå,  for så, hele den vide verden som kontaktnett å få

Etterhvert er sosiale medier blitt mer og mer utbredt, mennesker finner hverandre gjennom internett.
Noen ønsker først og fremst å synliggjøre seg selv, andre vil påvirke med meninger av ymse slag, eller man lager seg en dagbok mest for seg selv, eller et prosjekt som skal settes i sving, ved å dele på nett, pålegger man seg selv et visst press. Være seg å skape et nytt liv, en bedre livsstil, -kanskje?

Når man tenker å blogge hver bidige dag, i ett hundre dager til ende kan det være greit å ha tenkt gjennom litt. Mannen bak opplegget sier som så: det man gjør mye, blir man god på. Pålegger man seg selv å skrive en snutt, jevnt og trutt, vil det unektelig bli, noe i hodet som er i utvikling.

Kanskje kan dette årets BLOGG100, -gjøre underverker for mitt  hode
Kanskje kan jeg gjennom dette selvpålagte stress, finne rutiner for endelig å få ut finger`n for ett av mine mange påtenkte bokprosjekt.

I mange år har jeg nemlig stadig hatt uforløste bøker virvlende rundt, som gjerne skulle sett dagens lys. Tiden har bare ikke villet det slik, kanskje kan jeg nå få vridd og snudd det dit, at noe av hodets tanker får ankret seg fast i et manus, eller i det minste forøke å opparbeide en rutine på, å skrive litt, rett og slett!

Skille mellom personlig og privat
Objektivt holde seg til en sak
Skrive på   generelt og prinsipielt grunnlag

vel vel...

-om noen henger med, vil jeg herved ønske en god nok marsdag.

Kommentarer