Ny runde med heimlaga energibarer

OPPSKRIFT på 12 rimelig store energibarer

250 g Havregryn
100 g grovt hakkede Nøtter
50 g Cornflakes, eller lignende
40 g Solsikkefrø
30 g Rosiner
30 g Tranebær

Flytende Honning, ca. 140g

De tørre ingrediensene varmes eller tørristes i stekepanne. Rør inn flytende honning til alt henger i hop. Fordel blandingen i passende former. Sandkakeformer fungerer fint, eller tomme plastbokser.
Trykk hver bar flat og sett kjølig, mens du lager topping.

Smelt 140g mørk sjokolade i 1 ss koksolje på svak varme og fordel over hver energibar.
Sett kjølig til alt har stivnet.

Velbekomme.

Man tager hva man haver og det man kan like og smekker i hop med litt honning, må vite. Så stryker man på, et tynt lag smeltet sjokolade, og vipps, så har du en energibar som alle kan like.

Flere oppskrifter finner du her:


Kommentarer