tirsdag 3. mai 2016

To Fiskemiddager i en smell:-)

Dagens Middagstips:
Feit og Fin Fjellfisk

Kokes i Lettsaltet Vann, husk bare å ta, godt vare på krafta, 
av den lager du nemlig den beste fiskesuppa som finns
et par dager senere i uka.

Jeg fikk i sin tid lære av min gamle bestemor
at når man skulle koke fisk brukte vi 3 ss salt
Det er en grei og fin tommelfingerregel,
dog må man kanskje justere litt avhengig av
hvor mye vann og fisk man skal koke da

Denne fisken ble i allfall både nydelig god og bra
Til Fisken serverer vi Kokte Poteter, Kokt Gulrot og enten
agurksalat eller en frisk blandet salat, gjerne med
en rømmeklatt til eller litt smeltet smør med gressløk i.

Forhåpentligvis blir det etter dagens spis, litt fiskerester
som man kan putte i verdens beste fiskesuppe
som du finner oppskrift på her...

Se det var to fiskemiddagstips i en smell
og kun fem ukedager igjen, å finne på 

Ingen kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...