Enkelt og Godt: Taco med Vri, Grateng skal det jamman Bli!
1 Løk hakkes og freses i litt smør med
ca. 400 g kjøttdeig/karbonadedeig (-her har vi brukt malt elgkjøtt)
Bland inn 1-2 stk. revet gulrot
Når kjøttet er brunet, løken blank og gulrota såvidt myk
tilsettes Tacokrydder/Tacopulver etter smak, og en skvett vann
Samt en boks hermetiske Chilibønner
Ha blandingen over i ei ildfast form, og stikk biter av Tacoshell
eller TacoChips rundt kanten. Riv ca. 100-150 g ost og ha over til slutt.
Gratiner Tacogratengen ved ca. 180-200 grader 10-15 minutter
til osten er smeltet og skjella gyldne og sprø.
Serveres med en Frisk Salat, Rømme, Guacomole og gjerne Salsa.
VELBEKOMME & GOD HELG
Kommentarer