Bare Minner Om Supergood Superfood
Heimlaga Knekkebrød med Makrell i Tomat
ummm nammmenamm og full av omegafettsyrer og mettende energi
oppskrifta på knekkebrødet
er så lekende lett:
370g tørt og 3,5 dl vann
1 dl av det tørre bør være mel
I tillegg trengs ca. 1/2 -3/4 ts
både av bakepulver og salt
jeg pleier å ha i gresskarkjerner
havregryn, linfrø, solsikkekjerner
nøtter kanskje og eller sesamfrø
det varierer etter hva som finns
Variasjon er Viktig Veit du:-)
Røra får svelle noen minutter før jeg kliner den utover et bakepapirkledt
stekebrett Stekes så ved ca. 160 grader varmluft og taes ut etter cirka
10 minutt, deles i ruter, med et pizzahjul, -syns jeg fungerer veldig fint,
og stekes så ferdig omtrent en times tid, mens jeg snur og vender litt på de...
- hi hi veldig deilig -
Kommentarer