Eggmuffins med ost og skinke

Superenkel og Rask Restitusjonsmat for alle som tåler egg
etter ei skikkelig bra økt er det jo viktig å fylle på 
med proteiner har jeg hørt
Egg er en helt naturlig proteinkilde uten dikkedarier 
og fyller du på med litt ost og skinke eller bacon 
eller urter og grønt, hva som helst man måtte
ønske seg av det man syns smaker godt og skjønt

Ja, da har man vel nesten alt man kan ønske seg
i en fei, om man trenger mat straks og egentlig
er sliten, sulten og kanskje litt lei


Retten er enkel og rask å smekke i hop, metter bra og 
er god på smak, spesielt om man serverer den straks
Man må jo ha egg så klart, ellers er det bare 
å tage hva man haver for smaker derinn

Oppskriften er som følger 
og prinsippene slik og så
6-8 eggemuffinser trylles frem nå

5 egg
50-80 g ost
30-40 g skinke
1/4 ts urtesalt og en dose pepper



Ellers er det jo selvfølgelig enkelt kun å ta
så mange eller få egg man trenger da

Denne mengden passe bare så bra i min
smekre muffinsform med sju rom i

Eggene vispes lett sammen med salt og pepper.
Eggeblandingen fordeles i muffinsformer.
Legg så i noen oste- og skinkebiter
-eller annet smått og godt

Stek i Forvarmet oven 160/180 grader
i ca. 15 - 20 minutter til eggene har stivnet.
Velbekomme og GOD PÅSKE ønskes herved
alle vakre fine leserne mine:-)

Kommentarer