Motivasjon for fysisk aktivitet

Fysisk aktivitet er bra for alle, vi trenger å røre på oss, bevege oss og holde på med noe. Mosjon, trim eller trening er positivt for kroppen og helsa vår, og det gjelder å finne en aktivitet som en trives med, og legge seg på et nivå som passer for en selv. Alle kan vi ikke bli toppidrettsstjerner, alle kan heller ikke trene hardt og målbevisst mange timer hver eneste uke. Men, alle kan vi gjøre litt, alle kan gjøre noe; vi kan øve oss på å tenke positivt om å bruke kroppen vår; være bevisste når vi velger å ta trappa i stedet for heisen for eksempel. Eller bruke føttene eller sykkelen i stedet for bilen, når det er mulig.

Jenter, kvinner, kjerringer i hele Norges land kan melde seg på SPAR Jentebølgen, og kanskje allerede nå bruke den som motivasjon til å komme seg ut, trene litt rett og slett.
Det 5 km lange jentemosjonsløpet er overkommelig for de aller aller fleste, barn som voksne, gamle som unge. Man må ikke løpe, man kan gå seg igjennom, gjerne sammen med en venninnegjeng, eller med sine døtre eller nieser eller barnebarn. Vil man løpe så gjerne det, i sitt eget tempo vel å merke, fort eller sakte. Jentebølgen er for alle og en god motivasjonsfaktor til å komme igang med fysisk aktivitet eller trim og trening.

Veldig overkommelig rett og slett, og artig, utrolig fantastisk artig!
Lirosa er med, er du?

Kommentarer