tirsdag 14. mai 2013

Foliebakt Torsk

Nam Nam Kjempegodt !!!
enkel og deilig foliebakt torsk

Hele fiskefilèten inklusive skinn og eventuelle bein legges på folie med skinnsida ned, på ei god gammeldags stekeplate. Ovnen settes på 200 grader, gjerne litt lavere hvis du ikke har det altfor travelt. Så strør vi litt urtesalt og pepper på, og danderer noen gode smørklatter oppå. 
Gulrot og Purreløk smaker fortreffelig godt 
Ja grønnsaker slenger vi gjerne med !!

Det hele pakkes inn og stekes en halvtimes tid. Steketiden vil selvfølgelig variere avhengig av tykkelsen på filèten og steketemperaturen, men det er lov å lur-kikke engang i blant, slik at man er sikker på at fisken er gjennomvarm og ikke rå.
Poteter får koke mens fisken baker og vips har man middag på en-to-tre: sunn og god med alt man trenger, smøret er smeltet og blandet seg med fiskekraften og fungerer, kjempefint som saus. Å lage enkel og spennende fiskemiddag er lett som en plett, så nå kan alle spise seg mett.


GOD APETITT, -det var dagens Middagstips!

1 kommentar:

Hilde sa...

Det så kjempegodt ut :) Takk for flott middagstips!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...