onsdag 30. april 2014

Supermat

Bare Minner Om Supergood Superfood
Heimlaga Knekkebrød med Makrell i Tomat

ummm nammmenamm og full av omegafettsyrer og mettende energi

oppskrifta på knekkebrødet 
er så lekende lett:

370g tørt og 3,5 dl vann
1 dl av det tørre bør være mel

I tillegg trengs ca. 1/2 -3/4 ts 
både av bakepulver og salt
jeg pleier å ha i gresskarkjerner
havregryn, linfrø, solsikkekjerner
nøtter kanskje og eller sesamfrø
det varierer etter hva som finns

Variasjon er Viktig Veit du:-)

Røra får svelle noen minutter før jeg kliner den utover et bakepapirkledt 
stekebrett Stekes så ved ca. 160 grader varmluft og taes ut etter cirka
10 minutt, deles i ruter, med et pizzahjul, -syns jeg fungerer veldig fint, 
og stekes så ferdig omtrent en times tid, mens jeg snur og vender litt på de... 

- hi hi veldig deilig -

Ingen kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...