blodig alvor med gammelkjærringtendenser på mandagsmorran

Mandager starter vi
selvfølgelig
som seg hør og bør
alltid opp på ny frisk
skikkelig optimist
sjøl om sannsynligheten er stor
for at nok en sjokoladesmell
i slutten av uka  inni munnen fo'r...
Tror det er noe som kommer med alderen det der, før åt jeg nesten aldri sjokolade, og nå greier jeg sjelden å la vær' -gammelkjærringtendenser, kanskje? -som så mye annet..., for eksempel det, -at undertegnede som alltid har likt å ha innesko, -når hun arbeider i huset, ja det har nesten vært vondt i kropp og sjel om skoa uteble, fra sin sedvanlige plassering, -plutselig er blitt en sokketusleelsker, ja ja; -du la vel merke til det lekre nyskapende sjølkomponerte ordet: SOKKETUSLEELSKER!!!, -så sant hun slipper å smette innesko på beina, da. -men sokker MÅ denne kjerringa ha, -altså, og aller helst heimstrikka ullsokker, eller tovaøfler- går jo også ganske så bra, -men nok om det da.... sporer av som vanlig, -jeg ja!

mandag morgen er vi oppe i otta drar fram den nedstøvede juicemaskina, (gudene vet hvor lenge den har stått på stas langt inni skapet der bak) -heter kanskje ikke det, men samma det, -her skal det JUICES !!!

Så er det bare å fylle på med rødbeter og epler og gulrot, -det blir nok en skikkelig energiboost av det sjeldne; -garantert forsvinner nok sjokoladesuget-" lol " noen som trodde på det???

velbekomme


for NÅ er det BLODIG ALVOR bare sjå:
SUNNHETEN lenge leve
SKÅL !(-skal bli artig å sjå kor lenge det varer!)

Kommentarer