om Styggen sjøl og Førløpssjuka

Det måtte jo skje! Jeg forstår bare ikke hva som fikk meg til å tro at jeg denne gang skulle unngå den, forhatte selvplagende førløpssjuka. Den kaster seg på deg som den verste mare og sender deg til den ytterste maredal. Det er virkelig ikke bare psyken altså, det er helt reelle fysiske plager som dukker opp! Hør nå bare her:

Herr Blytong setter seg bom fast i hvert eneste løpebein og henger megatunge vekter på legger og lår. Han presser sågar på både rompe og rygg og til og med stapper han sagflis og bomull og store kampesteiner inni hodet på en stakkars mosjonist, som inntil ganske nylig har gledet seg over å holde seg frisk.
Mørk nok Sjokolade skal visst være bra! -kanskje det veier opp for den megakorte løpeøkta;)

Mosjonisten har blinket seg ut den feteste sesongavslutning for sine løpekrumspring med Norges lengste julebord og grugledet seg i lange tider, Hun har sågar gått til anskaffelse av ny løpekjole for anledningen. Julebordet som dekkes i Bisletts undergrunn nest siste helga i november er en heidundrende fest fra ende til annen.

Så skjer det altså som lyn fra klar himmel, -du trodde vel virkelig ikke på at du skulle komme deg dit uten skjær i sjøen???

Hør nå bare her:

-foruten en het affære med herr Blytung, som tviholder begge bein, -har han først fanga deg så sitter du der, bastet og bundet, er fru Ørebetennelse plutselig dukket opp, hevngjerrig antakelig fordi hun mistenker flørting med sin Blytunge gubbe, med seg på slep har hun en horve ufyselige forkjølede snørrunger. Som om ikke det var nok har til og med et par løpetær slått seg fullstendig på vrangen!
Den raskeste og lengste Økta på lenge belønnes med den feteste Sjokoladekaka-haha!!!


Psyken er et kapittel for seg, først sender han deg rett ned i kjeller`n Der setter han på den eldgamle nedbrytende plata si som knirker og går, med stadig høyere lyd som messer på:

Du har ikke løpt nok
Du har ikke trent bra nok
Du er ikke tøff nok

Du holder ikke ut
Du mangler langturer
Du mangler fart

Du er dum og stygg og treig og fæl
Du har ingenting å gjøre på den festen der

Du mangler psyke til å holde ut
Du kommer til å sitte der som veggpryd

Du burde skamme deg
Du er en dritt

Du gjør alt feil
Du trener ikke riktig
Du kommer ikke til å holde 12 timer engang!

Ha ha ha ha ha -jadda bare dra til storbyen du, så får du dumma deg ut engang for alle!!!!
-hånflirer styggen sjøl i bakgrunnen!
-ingenting å si på matlysten iallefall-hilsen fru matglad:-)


HOLD UT -du vet jo at det kommer, du vet jo at førløpssjuka er et kjent fenomen som dukker opp ganske normalt for mange. Du har vært gjennom den før og det har gått bra! Men nja... denne gang er det noe annet, tvilen som sniker seg inn: -spekulasjoner om du kanskje har tatt deg vann over hodet.

Man ser jo at "alle andre" legger ut løpebilder både her og der, at de løper både 2-3 og 4 mil sånn rett som det er. Og så sitter man der og orker knappe 3 km engang!! Det er faktum realismus! Min siste langtur var ei snau tremil for en hel måned sida! Det er ikke mye å slå i bordet med når man har tenkt å holde to hele festdøgn til ende.
-noen skarve banerunder har jeg da fått til, men langt fra så mange som i fjor....


Ultraløper du liksom!!
-sa styggen og stakk! - og han stakk hardt!

-denne gang.Kommentarer