Måneskinnstur utenfor komfortsona


Måneskinnstur Utenfor Komfortsona anbefales 
på det sterkeste som en del av type #ultratrening50pluss

-hashtag kan fritt benyttes av alle 67-erne og tidligere fødte
som ønsker å dele fellesskap med andre halvgamle ultrafrelste
det er jo viktig å dele, inspirere og la seg rive med i sosiale medier
-på den måten kan man jo også piffe opp seg selv om det skulle stritte i mot, dessuten er det jo en kjent sak at om man ikke har blogga eller logga, så har man helt klart ikke jogga!

Når kroppen eller kanskje aller mest hodet, det er jo en kjent sak at alt sitter i hodet, -spesielt i ultraløpskretser, stritter i mot enhver form for fysisk anstrengelse, hvilket det periodevis gjør, dårlige perioder har vi jo alle! -det bare virker ikke alltid slik, tidvis kan man sågar bli direkte deprimert om man ser hvor fantastisk spreke og usedvanlig glade alle andre er, spesielt om man selv befinner seg i en svekke (substantivisert verb - fritt oversatt og konstruert i eget hode, opprinnelig svensk) Vel Vel - har man først kommet over kneika fins det jo alltids nok å bryne seg på. 


En mulighet er å psyke seg opp selv, ved for eksempel å 
benytte seg av mer eller mindre kjente ordtak eller fraser. 
Kom deg Ut, Kjerring; -Du har en jobb å gjøre: 
samle ulvene og tem dem!!!

Den største prøvelsen er å finne lederhannen, 
temmer du ham har du plutselig kontroll på flokken.

Helt klart at måneskinnstur i skiløypa uten hodelykt kan klassifiseres som godt utpå kanten av komfortsona. Tiltross for tindrende klart månelys: skogen har skygger, løypa er uforutsatt tidvis ujevn, og om den ikke er det så vet du det ikke, for hvem vet hva kveldsmørket gjemmer? -spesielt i unnabakker er det fullt mulig å miste balansen, for eksempel. Redsler og skrekk over hva som kanskje kan skje, kun fordi man ikke ser, riktig så godt som man trodde man ville.

Likevel er det Vakkert selvfølgelig, 
kaldt og fint, ja direkte nydelig,

men det vet du ikke før du har sett det!


GOD HELG!


Kommentarer